Tjänster

Vi rengör fordon in- och utvändigt

På vår biltvätt så brinner vi för två saker: rena bilar och personlig service. Det ska vara enkelt att tvätta bilen och man ska inte gruva sig för att göra det. Rena bilar - och fordon i övrigt - ger en större körglädje, de får en ökad livslängd, de syns bättre i trafiken och de får ett högre marknadsvärde.

Vår verksamhet ska vara välkomnande. Du kan komma förbi oss under veckans alla dagar - mellan 09-18 - och väl på plats så kan du bara slappna av. Berätta för oss hur du vill ha det, vilket tvättprogram du vill ha eller om det finns andra önskemål.

Vi rättar oss efter dina behov och under tiden som vi sätter igång med tvätten så kan du ta det lugnt i vår inbjudande lounge. Ta en kopp kaffe, läs några tidningar eller koppla upp dig på vårt fria wi-fi. Din bil är i trygga händer.

Välj mellan bilvård, förädling och olika program för biltvätt

Hos oss så kan du välja mellan en traditionell biltvätt och rengöring av din bil via två olika program: Lyx och Snabbprogram. Lyx är en mer genomgående tvätt av din bil och snabbprogrammet å sin sida passar dig som är på språng och vill ha din bil ren på kortast möjliga tid. Vid båda programmen så kan du naturligtvis göra olika tillval.

Vi erbjuder även bilvård. Har du problem med någon odör i bilen? Har din nyinköpta, begagnade bil en konstig lukt som du inte blir av med? Det fixar vi. Luktsanering är en av de saker inom bilvård som vi specialiserat oss på. Du kan även välja oss för kemtvätt av bilens interiör samt för borttagning av dekaler, flygrost och asfalt.

Förädling är en annan tjänst som vi kan erbjuda. Genom gedigna flerstegspoleringar och mer traditionella vaxningar så ger vi din bil lite extra glans, skydd och livslängd, Vi är även vänner av mer modern teknik och har specialiserat oss på innovativa konserveringar. Vi berättar gärna mer om våra sätt att förädla bilar och andra fordon om du kontaktar oss!

rengöring inuti bilen Helsingborg

Vi rengör alla typer av fordon

Oavsett vilket fordon som behöver tvättas, rengöras och fräschas upp så kan vi hjälpa dig. Vi vänder oss både till företag, privatpersoner och till dig som önskar rengöra någon typ av fritidsfordon - husvagn, husbil, båt eller exempelvis ditt hästsläp.

Behöver ditt företag ett nytt, renare ansikte att visa upp via era firmabilar? Vi fixar det och ger er en helt ny nivå av marknadsföring. Du kanske behöver fräscha upp motorcykeln inför sommaren eller rengöra din trailer?

Vi har vana av allt och kan visa upp strålande resultat av tvättar av bland annat tankbilar, betongblandare, dragbilar, bussar, kranbilar och traktorer. Kort sagt: vi tvättar allt som rullar. Plus båtar. Och mycket mer. Vi är helt enkelt den biltvätt i Helsingborg som kan hjälpa dig att ge ditt fordon det där lilla extra. 

Allt inom biltvätt